mlrentdesign@mlrentdesign.hu
 +36 30 915 9783
Facebook
Instagram
Információk
Garancia, jótállás
Garancia, jótállás
Garancia, jótállás

Mit tegyek, ha nem lett jó a méret?

  Mivel a megrendelések egyedileg készülnek, és ezek tovább értékesítése sajnos nem megoldható, így a termékek „cseréje˝ csak korlátozottan oldható meg. Ezért kérjük, mielőtt megrendelne egy terméket figyelmesen olvassa el a mérettáblázatot. Ennek ellenére számunkra elsődleges szempont, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, így ha szeretnéd a rendelésedet másik méretben kérni, akkor a pólónak az anyagárán (az üres termék áráért) el tudjuk készíteni újra, cserélni sajnos nem tudjuk.

  Ehhez az szükséges, hogy felvedd velünk a kapcsolatot az  info@mlrentdesign.hu címen, és minden további információt emailben megküldünk Számodra.

Mit tegyek, ha hibás terméket kaptam kézhez?

  A gondos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért a ML Rent Design a felelős, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat.

  Megkérünk, hogy értesítés nélkül ne küldj vissza terméket, előbb jelezd nekünk a hiba jellegét és a rendelés tranzakciószámát e-mail formájában az itt látható címen:   info@mlrentdesign.hu  Ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot.

Reklamációt tehát emailben tudunk felvenni, és az alábbi adatokra lesz szükségünk: 

  • Név
  • Rendelésazonosító vagy számlaszám
  • Panasz rövid leírása
  • Mellékelt fotó a kész termékről

 Mindig törekszünk rá, hogy megoldást találjunk a problémádra, így fordulj hozzánk bizalommal.

Rendelkezem-e utólagos elállási joggal?

  Az ML Rent Designnál készült termékek minden esetben egyedileg, a fogyasztók igényei, kérései alapján készülnek, ezért más fogyasztónak nem értékesíthetők tovább. A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet  29. paragrafusa alapján: ˝A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.˝

  A további problémák és félreértések elkerülése érdekében mindenkit megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződjetek meg a helyes méretekről és színekről. Ezzel elkerülhető, hogy szennyezzük a környezetünket egy sor feleslegesen legyártott pólóval.

  Amennyiben részünkről a teljesítés nem történik meg legkésőbb a vállalt határidőt követő 10. munkanapon, és a teljesítés módjáról és/vagy határidejéről nem jött létre új megállapodás az ML Rent Design és a Vásárló között, akkor a Vásárló jogosult a megrendeléstől egyoldalúan elállni. Ebben az esetben az ML Rent Design köteles az előzetesen kifizettet vételárat a Vásárlónak visszafizetni.

Elállás lehetősége Szállító részéről

Amennyiben az ellenérték kifizetése bankkártyás fizetés esetén sikertelen vagy banki átutalás esetén nem történik meg a fizetési módoknál meghatározott időben, akkor az ML Rent Design jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni. A szerződés ily módon történő, teljesítés nélküli megszűnése esetén sem az ML Rent Designt, sem Vásárlót semmilyen további kötelezettség nem terheli.

Amennyiben Vásárló rendelését követően az ML Rent Designban kétség merül fel a választott termékre nyomtatandó kép, szöveg vagy dizájn felhasználhatóságának jogellenességével kapcsolatosan, akkor az ML Rent Design jogosult a rendelést felfüggeszteni, vagy attól egyoldalúan elállni. A felfüggesztésről, illetve elállásról az ML Rent Design haladéktalanul köteles e-mailben tájékoztatni Vásárlót.

Szerzői jogok rövid összefoglalása

  Bár az Általános Üzleti Feltételek - ben mind a vásárlók részére, mind a partnerek számára leírjuk a szerzői jogokkal kapcsolatos tudnivalókat, röviden itt is összefoglaljuk a lényeget.

  A vevő, vagy a partner által rendelkezésre bocsátott minták tulajdonjoga a rendelkezésre bocsátó félnél marad. Az ML Rent Design nem jogosult ezen mintákat a saját pólóboltjában megjeleníteni, harmadik fél pólóboltjában, vagy más úton közzétenni.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt.
Bezárom